Zomerschool al gestart (fysiek en online)

Onze (en nieuwe) leerlingen kunnen (bij-)lessen op onze locatie blijven volgen zoals zij dat gewend zijn.

 Zomerschool ! We zijn nu al gestart

Over het algemeen wordt verwacht dat door het niet volgen van lessen in de laatste schoolmaanden van dit jaar door de Corona, grote hiaten zullen ontstaan in de kennis van middelbare scholieren. Dit zal pas zichtbaar worden na de start van het nieuwe schoolseizoen.Leerlingen zullen daarom meer last van stress krijgen en men verwacht uitval of voortijdig stoppen met de studie.

Wij blijven daarom de gehele zomer (!) open voor onze klanten en nieuwe klanten. Gedurende de zomerperiode tot aan het nieuwe schoolseizoen betaalt u géén inschrijfkosten en hebt u geen contractuele verplichtingen. U kunt uw kind dus aanmelden voor elke mogelijke bijspijkerles,  bijles of begeleiding, wanneer u maar wilt.

Daarnaast bieden wij de gehele zomer een structureel aanbod aan dat aansluit bij het Programma van Toetsing  en Afsluiting PTA’s van het laatste schoolkwartaal op alle niveaus (vmbo, havo/vwo, gymnasium) op de kernvakken: Wiskunde, Nederlands en Engels.

Is er bij uw kind behoefte extra les in andere vakken dan is dat ook mogelijk.  Wij bieden de lessen aan in onze accommodatie aan de Groningerstraatweg of online: dit naar keuze.

Samengevat: bijlessen in alle vakken gaan gewoon door in de zomer (op afspraak), daarnaast bieden wij de gehele zomer een structureel lesaanbod in de kernvakken en bijspijkerlessen.            

                                 U KUNT VOOR DE ZOMERSCHOOL NU AL HIER INSCHRIJVEN

* Fysieke lessen

Wij hebben inmiddels de locatie ingericht volgens de laatste normen van de overheid (RIVM 23-3-2020). Elke leerling zit op anderhalve meter afstand van de docent, in elke ruimte zitten maar 1 docent en 1 leerling. Elke keer na een les worden de tafel, de (stoel-) leuningen,  en de deur handgrepen gereinigd.Leerlingen en docenten wassen hun handen meteen na binnenkomst. Zij drogen hun handen met papieren handdoeken en gooien deze meteen in de gesloten afvalbak.

Elke avond wordt al het overige extra grondig gereinigd

Neem met ons contact  op voor meer informatie, zie voor de contactmogelijkheden hieronder aan de pagina. Wij houden onze vaste klanten op de hoogte middels onze infomails.

NB. Leerlingen met klachten die mogelijk wijzen in de richting van een verkoudheid, zo ook onze docenten, dienen thuis te blijven en mogen ons niet bezoeken. De leerlingen mogen enkel door de ouders bij ons worden afgemeld via de telefoon, mail of app.

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info